Sabtu, 08 Maret 2014

manfaat daun seledri bagi hipertensi

manfaat daun seledri bagi hipertensi Наравно Дуан целер су веома упознати и упознати са нашег свакодневног живота. Целер листови се користе као поврће, поред предности целера претвара врло необично да се избори и спречити разне болести.

Постоји много дијета које користе целер лишће као комплементарни као супа, ћуфте, супе, пржена резанци, кувани резанци и друге хране. Целер има карактеристичан мирис и садржи доста гвожђа које су потребне организму. Овде су неке од предности и ефикасности целера лишћа цитиран као кесехатан.компасиана.цом.

Може јача имуни систем
Поред гвожђа, целер такође садржи витамин А и витамин Ц су веома важан арена се користи као анти-оксидант и у стању да повећа производњу колагена ткива и коже и наше тело је у стању да одржавање здравља очију.

Може се користити као анти-канцер
Супстанце које се налазе у целера плус артичоке може да убије ћелије рака панкреаса. Ако конзумирају адекватне количине целера, па ако у нама постоји ризик од рака панкреаса артичоке плус супстанце могу убити. Али, морамо да надокнади узимањем лека за лечење рака. Поред тога, целер такође садржи супстанце које могу да миристин спречавају раст ћелија рака у телу.

Може се заштитите од кардиоваскуларних болести
Кардиоваскуларне болести као што је мождани удар, срчаног удара и тако даље је онај који је веома опасних болести у нашем телу. Неки од ових здравствених проблема може да дође услед погрешне исхране, ретко остварују, а такође може доћи због тога што тело природно производи аминокиселина хомоцистеина који могу утицати на функцију крвних судова. Целер поврће садрже фолну киселину или витамин Б9 је веома добар за тело, јер то може изменити аминокиселина хомоцистеина у једноставније молекуле који се лако апсорбује у телу.

Може се користити као анти-инфламаторни
Ако имате артритис, реуму и костобољу онда целер је решење. Јер целер може да смањи оток и бол око зглобова тако селендри одличну храну за људе који пате од таквих проблема.

Као и предности Соурсоп листа, ако ми само оставити на миру, без покушаја онда никада неће осетити ефикасности и предности ових биљака. Да ли сте добили предности целера данас?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar